Toimitusehdot
Verkkokaupan omista ja ylläpitäjä on Lakumesta Oy, Hemmintie 3 45720 Kuusankoski, Y-tunnus 1032277-5

Hinnat

Kaikki hinnat ovat ALV 14%, toimituskulut 5,90€. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Maksu suoritetaan Euro-valuutassa. 

Maksuehdot

Tarkemmat maksuehdot:   https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, luottokortit (Visa, Visa Electron tai MasterCard)

Toimitus

Toimitus tapahtuu Posti Oy kautta tai asiakkaan sopimuksen mukaan.

Nouto Postista

 Nouda tilauksesi valitsemastasi postista.

Postin pakettiautomaatti:

 Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa.

 Lähetys on noudettavissa pakettiautomaatista 7 vuorokauden ajan.

Peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tavarat. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on tehtävä peruuttamisilmoitus ennen peruuttamisajan päättymistä (kuluttajansuojalaki 6:14).
Voit lähettää peruuttamisilmoituksen yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse lakumesta@lakumesta.fi

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Asiakas maksaa palautumisesta johtuvat kulut.

Jos peruutat tilauksen, palautamme sinulle sinulta saamamme suoritukset.

Peruuttamisessa huomioitavaa

Ilmoita peruutuksesta aina ensin meille yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä.

Palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia tuotteita. Tuotteen on oltava täysin myyntikuntoinen eli avaamaton, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut. Tarkastamme aina kaikki palautetut tuotteet, ennen kun teemme hyvityksen.

Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Jos haluat perua tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty, on sinun noudettava paketti postitoimipaikastasi ja lähetettävä takaisin meille. Jos pakettia ei noudeta, se rekisteröityy automaattisesti ei-noudetuksi, ja siitä laskutetaan jälkikäteen. Paketin palauttaminen on halvempaa kuin sen noutamatta jättäminen. Mikäli lähetyksen vastaanottajaa ei ole tavoitettu jakelun yhteydessä tai lähetystä ei ole noudettu, niin Posti säilyttävät lähetystä vain määräajan, minkä jälkeen paketti palautuu lähettäjälleen. Varmistathan siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
Ota yhteyttä

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.